Hairtalk extensions

Sinds een paar maanden hebben wij iets nieuws bij kNip't en wij zijn er ontzettend enthousiast over! De hairtalk tape extensions.
Geen vrouw is hetzelfde. Maar iedere vrouw is wel graag van top tot teen verzorgd. Één van de belangrijkste ingrediënten van een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld het kapsel. Met hairtalk Extensions is het mogelijk een haarverlenging en/of – verdikking volledig aan te passen naar de wens van de individuele vrouw. Hairtalk is beschikbaar in 6 verschillende kwaliteiten en 4 verschillende lengtes. Daarmee biedt het hairtalk systeem ultieme flexibiliteit en is het resultaat 100% persoonlijk met behoud van de natuurlijke uitstraling.
Hairtalk Original Extensions zijn ontworpen voor het creëren van volumineus en luxe, lang haar. Transformeer uw verschijning direct en in minder dan een uur met onze tape-in extensions van 100% remi Indisch natuurhaar. Het creëren van lengte, volume en dynamische kleureffecten is onberispelijk en volledig natuurlijk. De hairtalk tape-extensions maken gebruik van een kleefmiddel van medische kwaliteit, veroorzaken geen spanning en zorgen voor een uiterst vlakke, elastische en “meebewegende” verbinding en dus voor optimaal draagcomfort.

 

Meer lengte. Meer Volume. Schitterende kleureffecten.
Een geweldig kapsel in een handomdraai. Van een korte coupe naar lange lokken. Of van dun naar dik haar. Hairtalk creëert een verpletterende, individuele uitstraling voor elke vrouw bij ieder haartype.

 

Waarom wij er de hele dag over kunnen praten?
Het hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee in 45 tot 60 minuten een complete haarverlenging en/of – verdikking kan worden ingezet.
Bij het inzetten van hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.
Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort.
Onschadelijke, hypoallergene tapebevestiging die per keer 8 tot 10 weken kunnen worden gedragen.
Hairtalk Extensions zijn herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.
Dunste en lichtst mogelijke inzetbasis, voor de meest onzichtbare haarverlenging en/of – verdikking.
Ongeëvenaarde haarkwaliteit voor maandenlang mooi en zijdezacht haar dat zijn massa, glans en levendigheid behoudt.

Wij zijn ontzettend blij en enthousiast over deze extensions en helpen graag iedereen!

Hairtalk Hairwear

De oplossing voor dunner wordend haar en kaalheid!

Vrouwen kunnen in iedere levensfase te maken krijgen met haarverlies en haaruitval. Onze haarsystemen zijn toe te passen bij dunner wordend haar en kale plekken. Niet alleen om je er dagelijks op je best uit te laten zien, maar belangrijker nog dat je hierop kunt vertrouwen. Je mooi te voelen, altijd. Want mooi haar hoort een luxe te zijn waar iedereen recht op heeft.

De oorzaken van haaruitval en kaalheid zijn divers - hormonale veranderingen, gebrek aan mineralen, medicijnen, ongelukken, stress of blootstelling aan chemicaliën het resultaat is en blijft kaalheid. In plaats van uzelf hieraan over te geven, zijn er betere opossingen.

De oplossing: Hairtalk Hairwear

Hairtalk hairwear is de innovatie bij (heel) dun haar of haarverlies. Het is een haarverdikking voor de bovenzijde van het hoofd. Het haarstukje beschadigt het haar niet en is onopvallend, simpel en snel aan te brengen.

De voordelen van hairtalk hairwear zijn:

  •  De bevestiging zorgt voor vlakke, naadloze en onopvallende verwreking in het eigen haar.
  • Een snelle bevestiging zonder weven of knopen en zonder pijn
  • In veel verschillende kleuren verkrijgbaar

Absoluut natuurlijk 

Dankzij de ultra dunne en platte tapebevestiging integreren de hairtalk haartops subliem met het eigen haar. Het resultaat? Een onzichtbaar, natuurlijk en prachtig geheel. Met hairtalk haartops zijn er geen oneffenheden te bespeuren.

Super comfortabel

De tapetechnologie zorgt er voor dat haitalk hairwear een zeer comfortabel haarverdikkingssyteem is. Zeker zo comfortabel is de simpele en pijnloze (her) plaatsing. Langdurig en zeker. Na 2 tot 3 weken is het noodzakelijk hairtalk hairwear te verwijderen en opnieuw aan te brengen. Dankzij de unieke haarkwaliteit kunnen de haartops 6 tot 9 maanden worden gebruikt.

Hergebruik

Het hergebruik van hairtalk hairwear verloopt simpel en snel. De haartop wordt met een haarveindelijke, speciale spray-oplossing van hairtalk verwijderd. Na vernieuweing van de plakgedeelten met de oorgevormde 'cuttings' en het verzorgen van het eigen haar, kan de haartop direct opnieuw worden toegepast.

Altijd een oplossing

Hairtalk hairwear is beschikbaar in een zestal modellen. Modellen die verschillen in afmetingen, basismateriaal e nkooptechbieken. Daarmee kan bijna ieder dun haar probleem, groot en klein, onzichtbaar worden opgelost. 

 Wil jij graag meer weten over onze hairtalk producten? Wij adviseren en helpen iedereen graag! Kom bij ons langs voor een gratis adviesgesprek.

Liefs team kNip't

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: