Daar sta ik dan midden op de advertentie


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/knipt/public_html/wp-includes/media.php on line 1176
advertentie is jpg

Jenny : mijn verhaal  Hoe het allemaal begon. Als klein meisje wilde ik al graag kapster worden, ik was ook altijd met mijn eigen haren bezig! Kapster worden was echt mijn droom, Toen in februari 2012 Nicolle de zaak begon, ben ik gaan vragen of ik eens mee mocht lopen in haar salon. Ja zeker zei Nicolle… en daar begon … Lees meer

kNIp’t Private label dialect

KNip't-eigen-label

 Voor Nederlands klik hier kNIp’t Private label dialect Inhaod:: Mien verhaol: Wie ’t begós! Misse wae den get? Woea vringtj de sjoon? Säörvis is kNIp’t groeatste sjat! Woearóm ein eige label? Waat is miene doelgroep? Waem maaktj mien logo en verpakkinge? Samewirking mèt Jos en Nicole Winkelmolen? Keze vanne produkte! De lansering van kNIp’t kapsalon Limburgse lien!   1 Mien … Lees meer

kNIp’t Private label

knip't-product

 Voor Limburgs Dialect klik hier kNIp’t Private label Inhoudopgave: Mijn verhaal: Hoe het begon! Missen we dan iets? Waar wringt de schoen? Service is kNIp’t grootste schat! Waarom een eigen label Wat is mijn doelgroep? Wie maakt mijn logo en verpakkingen? Samenwerking met Jos en Nicole winkelmolen? Kiezen van de producten! De lancering van kNIp’t kapsalon Limburgse lijn!   1.Mijn … Lees meer

de Blowdry bar

blog-knip't-

Beste klant, We zijn allemaal heerlijk op vakantie geweest. De rust in onze salon is weer terug. Wat hebben we het druk gehad om iedereen “zomer klaar” te krijgen. Fijn dat zoveel klanten de weg in onze salon hiervoor weten te vinden. Heb je een flinke zomervakantie achter de rug, ga dan ook thuis aan de slag om je haar … Lees meer

Droog haar hoe komt het en hoe gaat je haar echt kapot?

droog haar of kapot haar

Droog haar, iedereen kent het wel. Maar soms is er veel meer aan de hand dan alleen droog haar. Droog haar mist hydratatie en voelt daardoor droog aan. Dat kennen veel mensen, maar wat als je haar afbreekt? Wat als je gespleten punten hebt? Dan heb je beschadigd haar, of zoals wij noemen: kapot haar….wat bedoelen we daar nou mee? … Lees meer

Fotoshoot met voorjaarsachtergrond

voorjaarsfotoshoot

Wanneer: 2 april Waar: Boschmolenplas Tijd : 14.00 uur tot 18.00 uur Waarom: Wij helpen team sterren mee om geld in te zamelen … Wat gaan wij doen: Wij gaan jullie mooi maken make-up….krullen….stijlen…vlechten…opsteken…en dan een super mooie foto maken… Waarvoor: Het goede doel….van KWF kankerbestrijding….Iedereen heeft er wel mee te maken of mee te maken gehad of kent iemand … Lees meer

De balans opmaken

IMG_0563

Eind van het jaar maak ik altijd weer de balans op van het afgelopen jaar. Is het een goede balans? Zeker weten: hard gewerkt, maar met heel veel plezier! vroeger zeiden ze wel eens “werk om te leven en leef niet om te werken” Maar ik zeg: “werk zoals je leeft en leef zoals je werkt”. Voor mij vloeit privé … Lees meer

Een persoonlijk, inspirerend en ontroerend verhaal van Nicolle

team-kapsalon-knip-t-heel-2-van-6

Hoe het allemaal begon, mijn verhaal ! Op 17 jarige leeftijd begon ik de 3 jarige kappersopleiding  in Maastricht. Ik heb stage gelopen in verschillende salons, mijn laatste stage was bij kapsalon Craft in Maastricht daar kreeg ik ook mijn eerste vaste baan! In deze salon heb ik goed mijn vak geleerd, ik mocht overal mee naar toe ..trainingen cursussen look … Lees meer